En massa krångel | elin

elin

Annons

En massa krångel

Hatar myshowroom just nu! Blivit Kina tecken och krångel i hela bloggen. Det är reklam överallt och det krånglar alltid! Så vetinte hur jag ska göra med bloggandet… Därför jag skrivit så lite nu är bara less på det krånglar hela tiden! Så får se hur jag ska göra, om jag ska byta, fortsätta blogga eller vara kvar..

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. emmababy

   
  Hej! 
  nu är jag tillbaka med kommentarerna, har flyttat bloggen och kör en omstart 😀 
  Så, allt bra med dig? detta blir ju ett rikgit sent svar! HIhi
   
  Kram

 2. Moa

  *Svar:* Åh så härligt! Inget att säga förlåt för då 🙂 det var en bra ursäkt, haha! Är sjäv inge duktig på att svara snabbt på kommentarer, sorry för det, har ingen bra ursäkt då mer än att jag har annat att tänka på ibland 🙂

  Hoppas du haft det bra i Turkiet! Jag var där förra sommaren, finns en kategori som heter “Turkiet 2011” på min blogg, om du vill kika 🙂

Annons
stats