Torsdag | elin

elin

Annons

Torsdag

Fortfarande hängig, men känns lite bättre nu på kvällen. Har vilat hela dagen så nu jäklar ska jag bli frisk. Just sitter jag och kollar på criminal minds i en ny grå tjocktröja, mysigt! Sen blir det bb och sova så man blir frisk! Bloggen blir så tråkig när man är sjuk.

Men i söndags när jag var hos frissan köpte jag produkten moroccanoil, la ut en bild på det för och nu har jag testat den några dagar och den är FANTASTISK. helt kär iden, mitt hår blir så himla bra av den. Så den tipsar jag verkligen, den är ju lite dyr 339kr tror jag den kostade men den är värd varenda krona. Love it!

moroccanoil-original-treatment_185438318

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma Sandberg

  sv: tack så mycket sötnosen (Y) alla ord, suckar och blickar du kan tänka dig. toalettborste, mickrofon (men älskar musik så den kommentaren tar jag fint om de inte sägs med en tråkig ton), suckningar att fyfän vad hon försöker få uppmärksamhet, skrika “äckligt gå hem och tvätta håret!” men de slutar tyvärr inte med håret min hudfärg är även den fel på, med samma replik som den innan men då ska jag gå och duscha för jag inte ser ren ut. Ah, ord som negr tar jag inte heller illa upp till då jag blivit van vid de men alla de ord som finns runt är jobbigt fortfarande eftersom jag kan lixom inte göra något åt de men håret okey de kan jag platta så vafän får väl göra de då! men kan juh inte inte betala för en opration än så får väl lida med de!
  Jag som alla andra kommer ner i en svaka och dessa två dagar som jag var afromodell tog mig tillbaka till min första dag i skolan, när min pappa tvinga mig utanför dörren till alla blickar som jag hade gömt mig för i så många år i rummet.
  Krami

 2. Moa

  *Svar:* Nej men åååh vad roligt att höra! Det värmer verkligen 😀 TUSEN TACK! Haha. Jag hade lugg en gång innan, när jag var blond, hatade det & ville bara bort med den, passade inte alls i det! Man nu klippte jag lugg igen, när jag var mörk/röd & det blev sjuuuuuk mycket bättre! 🙂 så prova igen! Det skadar inte 😉
   
  Ha en bra helg!

Annons
stats